Sa cantam Domnului. Carte de cantari a Oastei Domnului
Colectia: Alte carti
Autor:

Prezenta editie a cartii cuprinde un numar de o mie cincizeci de cantari- o expresie a evlaviei crestine a credinciosilor laici din Biserica Ortodoxa

Editura: Oastea Domnului
Format: 12*17.5 cm
ISBN: 978-973-710-297-3
Numar de pagini: 735


Status: in stoc
Pret: 35.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • "Dragostea este singurul mod în care putem cuprinde o altă fiinÈ›ă umană în nucleul cel mai lăuntric al personalităÈ›ii sale. Nimeni nu poate deveni pe deplin conÈ™tient de esenÈ›a unei alte fiinÈ›e omeneÈ™ti dacă nu o iubeÈ™te. Dragostea ne face în stare să vedem trăsăturile È™i caracteristicile esenÈ›iale ale persoanei iubite ba chiar mai mult, vedem potenÈ›ialul din persoana iubită care nu este încă actualizat. Mai mult, prin dragostea sa, cel care iubeÈ™te îi permite persoanei iubite să îÈ™i actualizeze potenÈ›ialul. Făcându-l pe cel iubit conÈ™tient de ceea ce poate fi È™i deveni, el face ca aceste potenÈ›ialităÈ›i să devină realitate". (Viktor E. Frankl)
      Se spune că omul trebuie să se străduiască din toate puterile sale atunci când vrea ceva (de exemplu, să se căsătorească), dar să nădăjduiască ajutorul numai de la Dumnezeu, fără să îÈ™i pună măcar cea mai mică nădejde în propriile sale eforturi. Următorul fragment din pelerinul rus subliniază ideea că, oricât de frumoase ar fi teoriile oamenilor de È™tiinÈ›ă, toate acestea, în lipsa rugăciunii È™i a unei vieÈ›i trăite în Biserică, nu sunt nicidecum suficiente pentru a ne ajuta:
      "Ce mare deosebire se află între SfinÈ›ii PărinÈ›i È™i înÈ›elepÈ›ii lumii, care vin cu îndrumări scoase dintr-o cugetare seacă! Mintea caută să se îndemne: fă cutare È™i cutare faptă bună, înarmează-te cu bărbăÈ›ia, întrebuinÈ›ează puterea voinÈ›ei, încredinÈ›ează-te de bunele urmări ale faptelor bune; curăÈ›ă mintea È™i inima de gânduri deÈ™arte, umple locul lor cu cugetări pline de învăÈ›ătură, fă binele È™i vei fi cinstit È™i liniÈ™tit; trăieÈ™te aÈ™a cum o cer mintea È™i conÈ™tiinÈ›a. Dar vai! În ciuda tuturor străduinÈ›elor, toate acestea nu îÈ™i ating È›inta fără rugăciunea deasă È™i fără milostivirea lui Dumnezeu, pe care ea o atrage".
      AÈ™adar, să cerem de la Dumnzeu să se facă voia Lui în viaÈ›a noastră, să ne arate calea pe care să mergem È™i, dacă este bineplăcut Lui, să ne ajute să găsim persoana potrivită cu care să întemeiem o familie binecuvânată.

      Andrei Drăgulinescu

watch series