Leacuri din Èšara Sfanta. Plante, fructe si mirodenii vindecatoare

Format: 14.5X20.5 cm
ISBN: 978-606-95294-3-0
Status: in stoc

Leacuri din Èšara Sfanta. Plante, fructe si mirodenii vindecatoare

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Lumea Credintei
Numar de pagini: 176

Leacuri din Èšara Sfântă – primul ghid terapeutic de pe Pământul Sfânt

112 ceaiuri, tincturi, Siropuri, uleiuri, creme È™i alte remedii naturale pentru întreaga familie

Bonus - 10 reÈ›ete din bucătăria arabă

După ani È™i ani de peregrinări în Èšara Sfân­tă, am înÈ›eles că orice popas te luminează pe dinăuntru È™i îÈ›i întăreÈ™te sufletul. PăÈ™ind pe urmele Mântuitorului, m-am oprit dintru început în Grădina Ghetsimani, aco­lo unde adierea măslinilor în floare vindecă orice gând. Acolo Dumnezeu a rânduit să întâlnesc măicuÈ›e de la Eleon care tocmai culegeau măslinele din livadă È™i de la care am aflat cât de folositoare pot fi aceste fructe biblice.
Am cunoscut apoi oameni din toate naÈ›iile pământului, am stat la sfat cu călugări îmbunătăÈ›iÈ›i, cu mireni care mi‑au împărtăÈ™it cât de lesne poÈ›i găsi vindecarea oricărei boli doar cu ajutorul plantelor, fructelor È™i mirodeniilor care abundă în acele locuri. Pentru că toate acestea au ajuns È™i pe meleagurile noastre, m-am gândit să adun într-o carte toate tainele leacurilor aflate în popasurile mele prin Israel, Palestina È™i Iordania.
Și pentru că am poposit È™i în casele beduinilor, mi-am zis că ar fi o bucurie să le dăruiesc cititorilor noÈ™tri È™i câteva reÈ›ete sănătoase È™i foarte gustoase din bucătăria arabă. 
Mariana Borloveanu

Pret: 35.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

    • Fragmente din carte:

      Maica Siluana:
      Când ai gustat iadul în tine şi nu îl mai proiectezi pe ceilalţi, nu mai poţi să uiţi şi nu mai poţi să-L cauţi decât pe Dumnezeu şi cum uiţi să zici Doamne ajută-mă, Doamne miluieşte-mă, cum năpădeşte groaza aceea pe tine din nou şi o vezi în tine. Chiar când te uiţi la celălalt care face ceva rău, tot înlăuntrul tău o simţi.

      Pentru lumea secularizată în care trăim „iadul” este un cuvânt „de groază” care face parte mai degrabă din terminologia hollywoodiană, decât a vieţii reale.

      Pentru omul creştin însă, iadul este o realitate de la care, de multe ori, porneşte chiar viaţa noastră duhovnicească. Şi dacă pentru lumea secularizată „iadul” este un capăt de drum, pentru lumea creştină iadul poate fi chiar începutul unui drum a cărui continuare este, paradoxal, bucuria.

      Toată lumea ştie că bucuria este darul lui Dumnezeu, dar e paradoxal felul în care l-am dobândit, cum l-am primit, căci Dumnezeu îl dă tuturor şi ne cheamă pe toţi să-l luăm.

      A fost un moment în care am realizat că eu nu pot să fac nimic bun, că eu nu pot să fiu fericită, că orice aş face nu iese bine si că oricât m-aş strădui şi că oricât m-aş ambiţiona şi oricât m-aş ruga, sfârşesc prin a face ceva care mă întristează, care mă face să-mi fie ruşine, care mă face să mă simt stingherită, cel puţin în fata mea, dacă nu în faţa celorlalţi, unde să zicem că-mi făceam rost de o justificare.

      Eu m-am întors în biserică târziu după ce am trăit mult şi profund în această lume, gustând din toate durerile ei, din toate deznădejdile ei, dar şi din toate bunătăţile, frumuseţile câte puţin, cât am putut, dar din toate dimensiunile creaţiei omeneşti am gustat.

Volume apartinand de la aceeasi editura

watch series