Al doilea buchet de acatiste ale Maicii Domnului, editie cartonata

Format: 12*17 CM
ISBN: 978-606-8654-60-7
Status: momentan indisponibil

Al doilea buchet de acatiste ale Maicii Domnului, editie cartonata

Colectia:
Autor:
Editura: Agapis
Numar de pagini: 485

Din cuprins :

Acatistul de multumire catre Maica Domnului

Acatistul catre Nscatoarea de Dumnezeu ,, Rugul Aprins"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Cauta la smerenie"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni de la Manastirea Harbovat

Acatistul Maicii Domnului ,, Floarea smereniei"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni din Vladimir

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni de la Tihvin

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Prodromita"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni de la Tolga

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Sporirea mintii"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Eu sunt cu voi si nimeni impotriva voastra"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,,  Aratatoarea caii"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Frumoasa"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Aparatoarea noastra in ziua Judecatii de apoi"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Mangaierea celor amarati"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Paramythia"(Mangaietoarea) de la Vatopedi

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,, Lacushitiotisa"inaintemergatoarea si luminatoarea de la Schitul romanesc Lacu

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni,,Lacrima cerului"

Acatistul Maicii Domnului la icoana facatoare de minuni de la Hadambu

Acatistul pentru toate icoanele facatoare de minuni ale maicii Domnului

Pret: 25.00 LEI   
Momentan indisponibil


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

    • Se spune că Panaghia s-a născut demult, tare demult, pe când locurile străjuite de Moş Ceahlău şi udate de Mama Bistriţa erau aproape cu totul sălbatice… S-a născut, draga de ea, într-un cătun de la poalele Ceahlăului, în familia unor oameni sărmani. A fost însă binecuvântată, din fragedă pruncie, cu multe şi alese însuşiri. Că s-au strâns ursitoarele în jurul ei de îndată ce a venit pe lume, dăruindu-i pe rând, de la căpătâiul albiei ce-i era şi leagăn, mai toate bunătăţile vieţii… Numai că, nu ştiu cum s-a făcut, dar, întrecându-se ele în a-i lumina viitorul, au miluit-o cu frumuseţe la chip, cu frăgezime şi gingăşie în trup, cu pas mlădios, cu duioşie în suflet, cu strălucire de azur în priviri, dar… au uitat de noroc!

      Aşa a crescut, ca bucurie a ochilor şi sufletelor celor doi părinţi ai săi, cu totul nevoiaşi în ale traiului cel de toate zilele. Că mult prea puţin pământ aveau pentru a cultiva cele trebuitoare la orice masă şi nici cu destulă fâneaţă pentru bietele animale nu erau dăruiţi. De aceea, doar câteva orătănii şi două capre ţineau pe lângă bordeiul lor… Au tot muncit din greu, sărmanii, dar n-au apucat să-şi vadă fata ieşită în lume şi măritată cu un flăcău vrednic, precum merita. S-au stins din viaţă într-o toamnă ploioasă şi rece, zdrobiţi de un trunchi de copac pe când încercau să-şi facă rost de lemn pentru iarna cea lungă şi grea.

      Ei, şi dacă a rămas Panaghia orfană, iaca, ştiindu-i frumuseţea cea fără de seamăn, atât la trup cât şi la suflet, s-au grăbit să o ia în grija lor doi soţi mai înstăriţi, dar fără copii, care trăiau într-un sat vecin, ceva mai mare. Nu a durat însă prea mult bucuria noilor săi părinţi…

Legende din Ceahlau - ****
20.00 LEI
  Cumpara
    • Stareţul Siluan este parte a unei culturi monastice tradiţionale, înrădăcinată în Evanghelie şi în înţelepciunea antică, mai ales cea stoică, şi a unei inspiraţii profetice care luminează modernitatea până în străfunduri şi o depăşeşte din interior. Limitările culturii monastice, precum rituaismul şi comunitarismul adeseori greoi al ortodoxiei contemporane, sunt dizolvate în lacrimile Sfântului Siluan şi în universalitatea rugăciunii sale. Stareţul vindecă abisurile modernităţii concentrând-o pe Înviere. El rămâne pentru noi unul dintre marii martori ai metamofozei contemporane a creştinismului, prin care Dumnezeu desăvârşeşte descoperirea Numelul Său în totala golire de Sine a Crucii, din mărturia lui Siluan înţelegem că iadul nu se deschide spre nefiinţă, ci spre nădejde, întrucât Hristos Se pogoară neîncetat în adâncurile lui.
      Reluând învăţătura Stareţului, părintele Sofronie vine în sens invers tuturor imaginilor imperiale şi politice ale lui Hristos şi Îl arată în punctul cel mai de jos al piramidei răsturnate a creaţiei: punctul pe care apasă întreaga piramidă a fiinţării bolnave şi decăzute. "Creştinul merge în jos, acolo, în adâncul piramidei răsturnate, unde se adună o greutate zdrobitoare, unde este şi Cel ce a luat asupra-Şi păcatul lumii, Hristos". Se poate - şi trebuie - "să ne iubim aproapele ca pe sine" în virtutea unităţii ontologice a omenirii restaurate în Hristos pentru ca afirmaţia fratele nostru este viaţa noastră să fie trăită în sensul cel mai realist.

      Olivier Clement

watch series