Izvorul vindecator

Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973-136-924
Status: in stoc

Izvorul vindecator

Colectia: Carti pentru copii
Autor:
Editura: Sophia
Numar de pagini: 296

Ce e de făcut când în viaÈ›ă apare pe neaÈ™teptate un secret de familie? Îl accepÈ›i sau preferi să‑l ignori, spre a nu te face părtaÈ™ trecutului? De ce să‑ți complici existenÈ›a, când te poÈ›i mulÈ›umi cu un serviciu atrăgător È™i bunăstare materială? Poate oare cineva fugi de el însuÈ™i È™i de trecutul său, fie apropiat, fie mai îndepărtat?

În romanul Izvorul vindecător, autoarea Irina Bogdanova abordează o serie de probleme cu care ne confruntăm în viaÈ›a de zi cu zi, sugerând totodată posibile modalităÈ›i de rezolvare sau îndreptare, fără tendinÈ›a de a ne instrui cu orice preÈ›. Teme precum raportarea la locurile sfinÈ›ite prin rugăciune È™i prin jertfa celorlalÈ›i, rolul sacru al familiei în viaÈ›a copilului, deschiderea sufletului spre Dumnezeu într‑o din ce în ce mai ostilă lume, povestea unui izvor minunat, multă vreme socotit tămăduitor, care, deÈ™i îngropat sub un morman de gunoi, se va întoarce la lumină, ajung prilej de nedumeriri, dar È™i de reflecÈ›ie asupra bunătăÈ›ii, generozităÈ›ii, perseverenÈ›ei pe calea îngustă, dar dreaptă: 

 „Atunci când îi faci cuiva un bine, îi dăruieÈ™ti doar o mică parte din acel bine, iar restul È›i‑l faci È›ie însuÈ›i, pentru că tocmai sufletul tău devine mai luminos È™i mai curat.”

Pret: 35.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Nicholas Louh (doctor în teologie) È™i Roxanne Louh (doctor în psihologie), soÈ› È™i soÈ›ie, ne propun prin volumul de faÈ›ă câteva soluÈ›ii la problemele din viaÈ›a de zi cu zi a creÈ™tinilor. Obiectivul lor este de a ne ajuta să ne schimbăm în bine viaÈ›a, evidenţiind, prin conlucrarea teologiei cu psihologia, câteva strategii propice aspiraÈ›iilor creÈ™tine, pentru a ne oferi temelia necesară unei vieţi cât mai aproape de chemarea pe care ne‑a adresat‑o Dumnezeu. Cum să aducem în viaÈ›a noastră liniÈ™tea? Cum să evităm stresul? Cum să deprindem rugăciunea? Cum să nu căutăm vinovaÈ›i? Cum să devenim răbdători? Cum să cerem ajutor? Cum să ne păzim gândurile? La aceste întrebări – dar È™i la multe altele – găsim în acest volum răspunsuri întemeiate pe pregătirea teoretică È™i pe experienÈ›a bogată a autorilor.
      Cartea – Cum să ne schimbăm în bine. Un preot, un psiholog, un plan – ne încurajează să evităm gândirea în alb È™i negru, generalizările excesive, amplificarea detaliilor ne­­ga­tive, concluziile pripite, judecăÈ›ile emoÈ›ionale, per­s­pec­tivele catastrofice; ne învaÈ›ă, de pildă, să distingem vinovăÈ›ia folositoare de cea distructivă, să ne depăÈ™im ideile preconcepute, să acceptăm că vom trece È™i prin perioade grele, să ne rezolvăm disputele în mod eficient. 
      Prin intermediul acestei cărÈ›i, autorii ne îndeamnă – È™i neîndoielnic ne vor ajuta – să pornim cu mult curaj pe calea schimbării în bine a vieÈ›ii noastre.

watch series