Vindecarea – lucrare duhovniceasca. Depasirea traumelor si impacarea cu trecutul

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-973-136-932-7
Status: in stoc

Vindecarea – lucrare duhovniceasca. Depasirea traumelor si impacarea cu trecutul

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sophia
Numar de pagini: 248

Această carte are ca temelie premisa că vindecarea adevărată este posibilă.
Vindecarea – lucrare duhovnicească nu este doar continuarea primei cărÈ›i, Vindecarea sufletului tău rănit. Volumul de faÈ›ă poate fi citit È™i ca un ghid de sine stătător în vederea vindecării, care vine în întâmpi­narea atât a celor cu suferinÈ›e emoÈ›ionale adânci È™i vechi, cât È™i a celor care caută să îi ajute.
Se cuvine să mai menÈ›ionăm È™i că această carte a fost scrisă pentru persoanele care nu pot sau nu doresc să apeleze la psihoterapie. MulÈ›i sunt reticenÈ›i în pri­vinÈ›a soluÈ›iilor de acest fel, poate pentru că au suferit dezamăgiri în ce priveÈ™te psihoterapia sau din cauza unor convingeri personale.
Calea vindecării este calea eroismului. Când îm­bră­È›iÈ™ăm chemarea de a ne vindeca, protejăm È™i ge­neraÈ›iile următoare de pericolul de a suferi din pricina unor lucruri È™i situaÈ›ii de care nu ele sunt responsabile, cu toate că noi înÈ™ine a trebuit să trecem printr-o asemenea suferinÈ›ă. Putem să devenim acel erou care È™i-a depăÈ™it experienÈ›a negativă cu o anumită nobleÈ›e emoÈ›ională, cu tărie discretă, înÈ›elepciune, cu o pace adâncă È™i rezilienÈ›ă profundă.
Pr. Joshua Makoul

Pret: 25.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Carti scrise de acelasi autor

watch series