Retete istorice cu carne de miel
Cartea cuprinde 70 de retete autentice din perioada 1908-1971, redate exact asa cum au fost publicate la vremea respectiva.
Regasim in aceasta selectie retetele strabunilor pentru tot felul de bunatati din carne de miel si anume: bors si ciorba de miel, drob, stufat, mancare de miel cu legume, mancare de miel cu sos, preparate cu tocatura de miel si fripturi.
Editura: Camara Satencei
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-91793-0-8
Numar de pagini: 96
Status: in stoc
Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-91793-0-8
Numar de pagini: 96
Status: in stoc
Pret: 12.00 LEI
Scrieti o recenzie
Editura Evanghelismos
Str. Ionescu Gheorghe nr. 5,
Bl. 141, Sc. 1, Ap. 2, Sector 4
Program L-V: 8-16
PENTRU COMENZI: 021-331.10.22
(vezi harta)