Epistola catre Tit a Sfantului Apostol Pavel

Format: 13x20 cm
ISBN: 978-606-989-058-5
Status: in stoc

Epistola catre Tit a Sfantului Apostol Pavel

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Andreiana
Numar de pagini: 222


Abordarea Părintelui Mihai Petian descifrează atent cuprinsul și înțelesurile textului paulin, punând în lumină diferitele învățături și îndemnuri ale Apostolului neamurilor, mereu însă și într-o perspectivă actualizatoare, cu referire la situația Bisericii, preoți și credincioși, la cunoașterea, trăirea și mărturisirea credinței celei adevărate și mântuitoare.

Pr. Prof. Vasile Mihoc

Pret: 25.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Părintele Profesor BraniÈ™te a fost È™i un model de vestitor al Evangheliei lui Hristos, prin cuvânt È™i pilda vieÈ›ii sale. Cuvântul lui Dumnezeu era tâlcuit cu multă forÈ›ă, izvorâtă din aceeaÈ™i sursă, Sfânta Liturghie. Cuvântarea sa captiva nu numai prin erudiÈ›ie È™i simplitate, ci È™i prin autenticitatea ei, exprimată de viaÈ›a liturgică È™i duhovnicească a celui care transmitea vestea cea bună sufletelor însetate de mântuire.
      Cu aceleaÈ™i expresii calde, dulci È™i melodioase, ca un literat întru cele duhovniceÈ™ti, predica în biserică È™i la catedră, încât o oră de curs se consuma ca o rugăciune binefăcătoare.
      ViaÈ›a sa întreagă i-a fost o permanentă Liturghie, o continuă legătură cu Cerul, aducând lui Dumnezeu ca ofrandă toate darurile sale de care a fost învrednicit, pentru a se împărtăÈ™i de harul iubirii divine. Ne-a lăsat nouă, spre contemplare È™i împropriere, studii È™i experineÈ›e liturgice, teologice È™i duhovniceÈ™ti. Toate au avut aceeaÈ™i sursă - Sfânta Liturghie.
      Rugăm pe Bunul È™i Milostivul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veÈ™nică, săvârÈ™ind È™i în ceruri, împreună cu cetele ăngereÈ™ti, slujba divină studiată, explicată, săvârÈ™ită È™i trăită de dânsul aici pe pământ, Sfânta Liturghie.

      Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului

watch series