Cum ne mantuim in secolul XXI. Raspunsuri pentru omul contemporan

Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136â
Status: in stoc

Cum ne mantuim in secolul XXI. Raspunsuri pentru omul contemporan

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Sophia
Numar de pagini: 320

Dilemele È™i problemele epocii noastre ­asediate de ­ispite tot mai mari sunt sporite continuu de neputinÈ›a de a înÈ›elege È™i practica sfaturile SfinÈ›ilor PărinÈ›i din vechime. Nădejdea pare a nu se afla decât în descoperirea părinÈ›ilor È™i sfinÈ›ilor contemporani nouă, pentru care rostul vieÈ›ii pământene înseamnă mântuirea sinelui È™i a întregii lumi. 
Un asemenea părinte este şi autorul acestei cărţi, ieromonahul Serghie Rîbko, ale cărui îndemnuri, inspirate din sfaturile asceţilor, stareţilor şi duhovnicilor din trecutul îndepărtat sau apropiat nouă, stau ca o stavilă împotriva ademenirilor È™i încercărilor acestor zile „rele” (cf. Efes. 5, 16). 
Ancorat temeinic în etosul TradiÈ›iei ortodoxe È™i al SfinÈ›ilor PărinÈ›i, discursul său este actual, respirând înnoire È™i libertate în Hristos. ProspeÈ›imea duhovnicească a cuvintelor sale izvorăÈ™te dintr-o viaÈ›ă trăită în Dumnezeu, care deschide neîntârziat uÈ™ile pocăinÈ›ei È™i îndrumă sufletul râvnitor pe cărările mântuirii. 
 
Cartea de faţă reprezintă ediţia a doua a volumului "Este posibilă mântuirea în secolul al XXI‑lea?", apărut pentru prima dată la Editura Sophia în 2010. 

Pret: 25.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

watch series