Dragostea... singura noastra datorie

Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8853-10-9
Status: in stoc

Dragostea... singura noastra datorie

Colectia: Alte carti
Autor:
Editura: Icona
Numar de pagini: 64

"Nimănui cu nimic nu fiÈ›i datori, decât cu iubirea unuia faÈ›ă de altul; că cel care iubeÈ™te pe aproapele a împlinit legea" (Rom. 13, 8)

... Eu cred că nota caracteristică a creÈ™tinului ar trebui să fie dragostea. Noi trăim pentru a răspândi dragoste în jur, pentru a o propovădui inimilor singure, ca unică soluÈ›ie pentru ieÈ™irea din impas. Și putem face acestea pentru că ne alimentăm zilnic din potirul iubirii divine. Doar după ce vedem FaÈ›a Domnului suntem capabili să vedem È™i faÈ›a oamenilor ce ne înconjoară. Ori de câte ori ne rugăm, Dumnezeu îÈ™i revarsă peste noi focul iubirii Sale È™i cu acest foc putem încălzi È™i pe alÈ›ii...

Autorul

Pret: 8.00 LEI   
  Cumpara


Scrieti o recenzie

Nume:
Email:
Mesajul:
Apreciere:



  Trimite comentariul


(Nu exista recenzii la aceasta carte. Fiti primul care scrie o recenzie!)


Carti similare

Volume apartinand de la aceeasi editura

    • Nu credeam ca în domnul P. să găsesc o persoană aÈ™a de religioasă. I-am È™i spus lucrul acesta. Și nu numai atât. Într-una din zile, i-am făcut următoarea întrebare: 
       - Mult aÈ™ dori să È™tiu È™i eu, dacă se poate, cum ai devenit aÈ™a de credincios; Că, de... dumneata eÈ™ti licenÈ›iat în drept, nu în teologie, ai trăit în alte societăÈ›i de oameni. 
       - E adevărat, îmi răspunde el, nu am fost ceea ce sunt astăzi. Acum zece ani, eram È™i eu dintre aceia care îÈ™i fac o plăcere din a batjocori numele lui Dumnezeu È™i cele sfinte. O împrejurarea minunată a fost pricina schimbării mele. 
      Cum am zis, acum zece ani, eram student. Mă duceam la PloieÈ™ti, cu trenul. În vagon, era în faÈ›a mea o doamnă de vârstă mijlocie, cu o fetiÈ›ă de 5-6 ani. 
      Această drăgălaÈ™ă fetiÈ›ă sta lângă mama sa È™i, pe tot drumul nu a încetat de a cânta cu jumătate de voce, ridicând, din timp în timp, ochii săi albaÈ™tri către mama sa. Avea aerul că e pe deplin mulÈ›umită È™i parcă ar fi zis: Sunt fericită aici, lângă mama mea. 
      Eram încântat de drăgălăÈ™enia ei. Am început să o încurajez cu privirea. Îi surâdeam. Inima mea a devenit È™i mai apropiată de ea, când am văzut că răspunde surâsului meu. 
      De la un timp însă, o schimbare ciudată se produse în înfăÈ›iÈ™area copilului. Mă priveÈ™te de sus È™i nu mai surâde la mine. Un gând serios se aÈ™ternuse pe acea frunte de copil, pe care necazul, mâhnirea nu o posomorâseră încă. 
      Ce să fie, mă întreb eu? Ce s-a întâmplat? 
      Când mă tot gândeam, care să fie pricina acestei schimbări a fetiÈ›ei, mă pomenesc că se opreÈ™te trenul în gara PloieÈ™ti. Mă ridic numaidecât ca să mă dau jos È™i, când trec pe lângă fetiÈ›ă, ea se îndreaptă către mine È™i cu o voce dulce, ca vocea unui înger, mă întreabă: IubeÈ™ti tu pe Dumnezeu?

watch series